Ποιοι είμαστε

Καλώς ήρθατε

Η εταιρεία Λυκάκης – Προϊόντα Ζύμης, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην παραγωγή προϊόντων ζύμης.

Με σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που πληρούν απόλυτα τις Κοινοτικές οδηγίες για υγιεινή και ασφάλεια, με ολοκληρωμένα συστήματα ελέγχου της διαδικασίας παραγωγής σε όλα τα στάδια, προσωπικό έμπειρο, υπεύθυνο και απόλυτα εναρμονισμένο με την παραγωγή προϊόντων ασύγκριτης ποιότητας.

Το δυναμικό Τμήμα Πωλήσεων και η ομάδα διακίνησης και παράδοσης των παραγγελιών έχουν στόχο την άμεση, πλήρη και καθημερινή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Με εργώδη προσπάθεια επί σειρά ετών, με σύγχρονες παραγωγικές μεθόδους, αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες, προϊόντα ξεχωριστής ποιότητας και ανταγωνιστικές τιμές, διασφαλίσαμε σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, παρά τις δυσκολίες που ανέκυψαν τα τελευταία χρόνια, στην Ελληνική αγορά.

Η εταιρεία μας ξεχώρισε και βαδίζει με αισιοδοξία προς το μέλλον, έχοντας αποκτήσει την εμπιστοσύνη και την αποδοχή των επαγγελματιών, για την εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων και την άριστη συνεργασία που οικοδομήσαμε τα τελευταία χρόνια.

Οφείλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πελάτες μας ότι η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν μέχρι σήμερα, μεγαλώνει την ευθύνη μας απέναντί τους και μας δεσμεύει ώστε να συνεχίσουμε να παράγουμε αγνά και γευστικά προϊόντα με αφοσίωση… στην ποιότητα Λυκάκης!

 

Με εκτίμηση
Σήφης Λυκάκης

Μερικά από τα προϊόντα μας