Τυρόπιτα χειροποίητη ΣΥΣΚ. 45 τεμ. – 190-200 γρ.
Κασερόπιτα χειροποίητη ΣΥΣΚ. 40 τεμ. – 200-210 γρ.
Ζαμπόν κασέρι χειροποίητη ΣΥΣΚ. 40 τεμ. – 200-210 γρ.
Λουκανικόπιτα χειροποίητη ΣΥΣΚ. 50 τεμ. – 200-210 γρ.
Μπουγάτσα κρέμα ΣΥΣΚ. 24 τεμ. – 500-550 γρ.
Μπουγάτσα τυρί ΣΥΣΚ. 24 τεμ. – 450-500 γρ.
Μπουγάτσα πραλίνα ΣΥΣΚ. 24 τεμ. – 450-500 γρ.
Ξεπάγωμα: προαιρετικό έως 40 Ψήσιμο: 35′ περίπου Βαθμοί: 200° c Επάλειψη: Αυγό (προαιρετικό)