Χειροποίητα – Φύλλο αέρος

Τυρόπιτα χειροποίητη

Τυρόπιτα χειροποίητη
ΣΥΣΚ. 45 τεμ. – 190-200 γρ.

Κασερόπιτα χειροποίητη

Κασερόπιτα χειροποίητη
ΣΥΣΚ. 40 τεμ. – 200-210 γρ.

Ζαμπόν κασέρι χειροποίητη

Ζαμπόν κασέρι χειροποίητη
ΣΥΣΚ. 40 τεμ. – 200-210 γρ.

Λουκανικόπιτα χειροποίητη

Λουκανικόπιτα χειροποίητη
ΣΥΣΚ. 50 τεμ. – 200-210 γρ.

Μπουγάτσα κρέμα

Μπουγάτσα κρέμα
ΣΥΣΚ. 24 τεμ. – 500-550 γρ.

Μπουγάτσα τυρί
ΣΥΣΚ. 24 τεμ. – 450-500 γρ.

Μπουγάτσα πραλίνα
ΣΥΣΚ. 24 τεμ. – 450-500 γρ.

Οδηγίες ψησίματος

Ξεπάγωμα: προαιρετικό έως 40
Ψήσιμο: 35′ περίπου
Βαθμοί: 200° c
Επάλειψη: Αυγό (προαιρετικό)