Σφολιάτες

Τυρόπιτα βούτυρο γάλακτος

Τυρόπιτα βούτυρο γάλακτος
ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 240-250 γρ.

Τυρόπιτα μισοφέγγαρι

Τυρόπιτα μισοφέγγαρη
ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 200-210 γρ.

Ζαμπονοτυρόπιτα γίγας

Ζαμπονοτυρόπιτα γίγας
ΣΥΣΚ. 30 τεμ./κιβ. – 250-260 γρ.

Ζαμπονοτυρόπιτα σάλτσα γίγας

Ζαμπονοτυρόπιτα σάλτσα γίγας
ΣΥΣΚ. 30 τεμ./κιβ. – 230-240 γρ.

Λουκανικόπιτα

Λουκανικόπιτα
ΣΥΣΚ. 50 τεμ./κιβ. – 180-190 γρ.

Λουκανικόπιτα σάλτσα

Λουκανικόπιτα σάλτσα
ΣΥΣΚ. 50 τεμ./κιβ. – 180-190 γρ.

Λουκανικόπιτα σπέσιαλ γίγας

Λουκανικόπιτα σπέσιαλ γίγας
ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 250-260 γρ.

Κασερόπιτα

Κασερόπιτα
ΣΥΣΚ. 40 τεμ./κιβ. – 190-200 γρ.

Γαλλική emental

Γαλλική emental
ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 140-150 γρ.

Γαλλική Φιλαδέλφια

Γαλλική Philadelphia
ΣΥΣΚ. 40 τεμ./κιβ. – 180-190 γρ.

Γαλλική τυρόπιτα τρίγωνη

Γαλλική τυρόπιτα τρίγωνη
ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 200-210 γρ.

Γαλλική τυρόπιτα παραλληλόγραμμη
ΣΥΣΚ. 40 τεμ./κιβ. – 200-210 γρ.

Γαλλική 4 τυριά

Γαλλική 4 τυριά
ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. 200-210γρ.

Κοτόπιτα ατομική

Κοτόπιτα ατομική
ΣΥΣΚ. 30 τεμ./κιβ. – 270-280 γρ.

Κασερόπιτα πατητή

Κασερόπιτα πατητή
ΣΥΣΚ. 35 τεμ./κιβ. – 270-280 γρ.

Ζαμπόν κασέρι πατητή

Ζαμπόν κασέρι πατητή
ΣΥΣΚ. 35 τεμ./κιβ. – 270-280 γρ.

Ζαμπονοτυρόπιτα σάλτσα πατητή

Ζαμπονοτυρόπιτα σάλτσα πατητή
ΣΥΣΚ. 35 τεμ./κιβ. – 270-280 γρ.

Σπέσιαλ πατητή

Σπέσιαλ πατητή
ΣΥΣΚ. 35 τεμ./κιβ. – 290-300 γρ.

Ζαμπονοτυρόπιτα πατητή Γκούντα

Ζαμπονοτυρόπιτα πατητή γκούντα
ΣΥΣΚ. 35 τεμ./κιβ. – 290-300 γρ.

Οδηγίες ψησίματος

Ξεπάγωμα: προαιρετικό έως 40′
Ψήσιμο: 25′ – 30′ περίπου – όχι στόφα
Βαθμοί: 180° c
Επάλειψη: Αυγό (προαιρετικό)