Τυρόπιτα βούτυρο γάλακτος ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 240-250 γρ.
Τυρόπιτα μισοφέγγαρη ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 200-210 γρ.
Ζαμπονοτυρόπιτα γίγας ΣΥΣΚ. 30 τεμ./κιβ. – 250-260 γρ.
Ζαμπονοτυρόπιτα σάλτσα γίγας ΣΥΣΚ. 30 τεμ./κιβ. – 230-240 γρ.
Λουκανικόπιτα ΣΥΣΚ. 50 τεμ./κιβ. – 180-190 γρ.
Λουκανικόπιτα σάλτσα ΣΥΣΚ. 50 τεμ./κιβ. – 180-190 γρ.
Λουκανικόπιτα σπέσιαλ γίγας ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 250-260 γρ.
Κασερόπιτα ΣΥΣΚ. 40 τεμ./κιβ. – 190-200 γρ.
Γαλλική emental ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 140-150 γρ.
Γαλλική Philadelphia ΣΥΣΚ. 40 τεμ./κιβ. – 180-190 γρ.
Γαλλική τυρόπιτα τρίγωνη ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 200-210 γρ.
Γαλλική τυρόπιτα παραλληλόγραμμη ΣΥΣΚ. 40 τεμ./κιβ. – 200-210 γρ.
Γαλλική 4 τυριά ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. 200-210γρ.
Κοτόπιτα ατομική ΣΥΣΚ. 30 τεμ./κιβ. – 270-280 γρ.
Κασερόπιτα πατητή ΣΥΣΚ. 35 τεμ./κιβ. – 270-280 γρ.
Ζαμπόν κασέρι πατητή ΣΥΣΚ. 35 τεμ./κιβ. – 270-280 γρ.
Ζαμπονοτυρόπιτα σάλτσα πατητή ΣΥΣΚ. 35 τεμ./κιβ. – 270-280 γρ.
Σπέσιαλ πατητή ΣΥΣΚ. 35 τεμ./κιβ. – 290-300 γρ.
Ζαμπονοτυρόπιτα πατητή γκούντα ΣΥΣΚ. 35 τεμ./κιβ. – 290-300 γρ.
Ξεπάγωμα: προαιρετικό έως 40′ Ψήσιμο: 25′ – 30′ περίπου – όχι στόφα Βαθμοί: 180° c Επάλειψη: Αυγό (προαιρετικό)