Σφολιάτες

Τυρόπιτα βούτυρο γάλακτος

Τυρόπιτα βούτυρο γάλακτος
ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 240-250 γρ.

Τυρόπιτα μισοφέγγαρι

Τυρόπιτα μισοφέγγαρη
ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 200-210 γρ.

Τυρόπιτα μισοφέγγαρι

Τυρόπιτα 160
ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 160 γρ.

Τυρόπιτα μισοφέγγαρη μέλι
ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 160 γρ.

Τυρόπιτα μέλι
ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 160 γρ.

Σπιτικό
ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 160 γρ.

Παραδοσειακό πιτάρι Κρήτης
ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 160 γρ.

Λουκανικόπιτα

Λουκανικόπιτα 180
ΣΥΣΚ. 50 τεμ./κιβ. – 180-190 γρ.

Λουκανικόπιτα σάλτσα

Λουκανικόπιτα σάλτσα
ΣΥΣΚ. 50 τεμ./κιβ. – 180-190 γρ.

Λουκανικόπιτα σπέσιαλ γίγας

Λουκανικόπιτα σπέσιαλ γίγας
ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 250-260 γρ.

Κασερόπιτα πατητή

Κασερόπιτα πατητή
ΣΥΣΚ. 35 τεμ./κιβ. – 270-280 γρ.

Ζαμπόν κασέρι πατητή

Ζαμπονοτυρόπιτα πατητή
ΣΥΣΚ. 35 τεμ./κιβ. – 270-280 γρ.

Ζαμπονοτυρόπιτα σάλτσα πατητή

Ζαμπονοτυρόπιτα σάλτσα πατητή
ΣΥΣΚ. 35 τεμ./κιβ. – 270-280 γρ.

Ζαμπονοτυρόπιτα πατητή Γκούντα

Ζαμπονοτυρόπιτα πατητή γκούντα
ΣΥΣΚ. 35 τεμ./κιβ. – 290-300 γρ.

Οδηγίες ψησίματος

Ξεπάγωμα: προαιρετικό έως 40′
Ψήσιμο: 25′ – 30′ περίπου – όχι στόφα
Βαθμοί: 180° c
Επάλειψη: Αυγό (προαιρετικό)