Τυρόπιτα βούτυρο γάλακτος ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 240-250 γρ.
Τυρόπιτα μισοφέγγαρη ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 200-210 γρ.
Τυρόπιτα 160 ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 160 γρ.
Τυρόπιτα μισοφέγγαρη μέλι ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 160 γρ.
Τυρόπιτα μέλι ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 160 γρ.
Σπιτικό ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 160 γρ.
Παραδοσειακό πιτάρι Κρήτης ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 160 γρ.
Λουκανικόπιτα 180 ΣΥΣΚ. 50 τεμ./κιβ. – 180-190 γρ.
Λουκανικόπιτα σάλτσα ΣΥΣΚ. 50 τεμ./κιβ. – 180-190 γρ.
Λουκανικόπιτα σπέσιαλ γίγας ΣΥΣΚ. 45 τεμ./κιβ. – 250-260 γρ.
Κασερόπιτα πατητή ΣΥΣΚ. 35 τεμ./κιβ. – 270-280 γρ.
Ζαμπονοτυρόπιτα πατητή ΣΥΣΚ. 35 τεμ./κιβ. – 270-280 γρ.
Ζαμπονοτυρόπιτα σάλτσα πατητή ΣΥΣΚ. 35 τεμ./κιβ. – 270-280 γρ.
Ζαμπονοτυρόπιτα πατητή γκούντα ΣΥΣΚ. 35 τεμ./κιβ. – 290-300 γρ.
Ξεπάγωμα: προαιρετικό έως 40′ Ψήσιμο: 25′ – 30′ περίπου – όχι στόφα Βαθμοί: 180° c Επάλειψη: Αυγό (προαιρετικό)